top of page

DESPRE NOI

     Institutul de Cercetare Permacultura din România este o rețea de profesioniști și antreprenori din diverse domenii profesionale (permacultură, inginerie, economie, antropologie, horticultură, psihologie, inginerie mediului etc.) care dezvoltă și sprijină proiecte eco-sociale etice.

    Susținem practica permaculturii în România dintr-o perspectivă multidisciplinară prin cercetare, consultanță,  mentorat, educație și implementare proiecte regenerative cu impact pozitiv asupra mediului și a comunități.

VIZIUNE

  Viziunea pentru viitor a Institutului este deschisă și integrativă:  o rețea națională de antreprenori și centre demonstrative, de studiu, practică și cercetare  ce crează capital social, ecologic și economic prin folosirea tehnicilor, principiilor și eticilor permactulturii.

CUM ACTIVĂM

  Institutul de Cercetare în Permaculturii din România funcționează ca o asociație non-profit. Principiile, procesele și practicile sale de guvernare și de luare a deciziilor se bazează pe eticile Permaculturii, Managementul Holistic, integrate într-un cadru sociocratic.  

echipa
20171103-_MG_9805.JPG
bottom of page